Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kávé házak linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Kávé házak képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: kavehazak.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
 Rotana Café

Rotana Café

Egy fáradt nap végén, ha pihenésre vágysz,és elszívnál egy jó vizipipát (shishát), itt tested-lelked nyugalmat talál. Keleti kényelem, a friss kávé illata, a vizipipa (shisha)dohány füstje, vagy akár egy jó tea frissítő zamata, elvarázsol, s a hely mint a mesében elhozza neked a mesés kelet és a vizipipázás feledhetetlen élményét.

1gombóc

1gombóc

http://1gomboc.hu - 1gombóc, 1 óriási ötlet Fagylaltgombócok egyesével csomagolva. A fagylaltárusítás terén eddig fellépő összes problémára megoldást ad, az egyesével csomagolt fagyigombóc, melyet jelenleg 4 féle ízben ajánlunk szíves figyelmébe. Nincs szükség fagylalt pultra, fagylaltkanálra, fagylaltkanálmosó gépre, a berendezések működtetéséhez szükséges egyéb engedélyekre, csak egy mélyhűtőre, melyből bármikor szervírozhatóak a kimért, tökéletes méretű és formájú gombócok.

1Minden a ganodermakávéról!

1Minden a ganodermakávéról!

A DXN ganoderma kávé egészséges kávé , mindenki ihatja. A dxn ganodermakávé immunerősító nem égeti a gyomrot! A dxn wellnesskávét forgalmaz!Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek az egészségügyi elvárásoknak, emellett felturbózza szervezetünk védekező rendszerét. Félreértés ne essék, senkit nem kívánunk rávenni a kávézásra, inkább bemutatjuk egy egészséges változatát azoknak, akik nem tudnak meglenni nélküle.

Kávé magazin hírek
Olcsó mérget iszunk naponta?
Olcsó mérget iszunk naponta? Sokunk számára a kávé már nem az, ami volt. Folyamatosan rohanunk, sietünk, így annak is örülünk, ha az automatához eljutva bedobunk egy érmét és máris kész a fekete, amit ugyanolyan gyorsan felhajtunk és már ott sem vagyunk. Az automatákban található instant kávé sokkal több vegyi anyagot tartalmaz, mint az őrölt kávébab. A szervezet nincs felkészülve egy ilyen...
Ganodermakávé - egy csészényi wellness!
Ganodermakávé - egy csészényi wellness! A kávé a világon legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a víz után! Nem...
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2.
DXN ganoderma kávé tapasztalatok 2. A DXN ganoderma kávé kiváló tulajdonságai méltán teszik népszerűvé ezt a...
A budapesti kávéházak listája 1912-ből

A budapesti kávéházak listája 1912-ből

Az alább olvasható lista csupán az egyik támpont Budapest kávéház-történetének majdani teljesebb megírásához. E történet alapvetéséül legalább lexikográfiai szinten fel kell tárni a város összes kávéházának főbb adatait: a kávéház nevét (a névmódulásokat), létrejöttének idejét, alapítójának nevét, a tulajdonos- vagy/és a bérlőváltozásokat, a fontosabb átépítéseket, a spontán megszűnés vagy az államosítás útján való fölszámolás idejét, s alkalom és fontosság szerint egyéb adatokat is. (A jelentősebb kávéházak emellett önálló történet megírására tarthatnak igényt. E munkát kívánták útnak indítani a már itt olvasható kávéházi esettanulmányok.) Listánk a fővárosi kávéházi konjunktúra egyik csúcsévéből való: 322 kávéházat tartalmaz. Ami a tételszerű felsorolást illeti, ez az eddig ismert leggazdagabb névsor, jóllehet nem éri el a közkeletűvé vált félezres számot. Ennek több oka is lehet.

A kávézás története

A kávézás története

A legendák szerint 1400 körül egy etióp (egyesek szerint jemeni) pásztor fedezte fel juhai legeltetése közben. Észrevette, hogy állatai egy bizonyos növényt legelve sokkal élénkebbek lesznek. Erről az élményről beszámolt a közelben élő szerzeteseknek, akik rájöttek, hogy növény megpörkölt terméséből élénkítő zamatos italt tudnak készíteni, ami virrasztások és imádságok alatt ébren tartja őket.

A Wellnesskávéház Kft

A Wellnesskávéház Kft

A Brazíliából származó kiváló minőségű Arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. A ganoderma gomba (más néven pecsétviaszgomba) közel 200, az egészségünket támogató tápanyagot tartalmaz. A legfontosabb ezek közüla szerves germánium, ami egyike a természetben található leggyógyítóbb hatóanyagoknak. A ganoderma gomba, egy olyan gyógynövény, melynek nincs mellékhatása még hosszú távú használat után sem. Javítja a szervezet általános állapotát, öngyógyító képességét.

Angelo Cafe

Angelo Cafe

Budapest első olasz cukrászatából. Bármilyen tortát elkészítünk kívánságának megfelelően, legyen az csokis, gyümölcsös, marcipános, ovális, szögletes vagy figurális. Esküvői torta rendelése. Alkalmi torták. Gyerekek mese élményeit formába öntjük - szó szerint.

Araamu Cafe kávézó Budapest

Araamu Cafe kávézó Budapest

Élvezze a frissen készített kávé kellemes aromáját és a nyugodt környezet nyújtotta kényelmet az Araamu Cafe-ban. Nálunk részese lehet egy gasztronómiai íz túrának, melynek során megkóstolhatja a világ legjobb ültetvényeiről származó kávé- és tea különlegességeket. Az állandó Brazíliából származó olasz pörkölésű kávénk mellett minden hónapban megízlelheti a hónap kávéját is, amely egy-egy híres kávé ültetvényről származik. Kíváncsi rá, hogy milyen egy Etiópiai álom, vagy Kenya Gyöngyszeme, esetleg a Tanzánia Kilimanjaro egyedi ízével ismerkedne meg? Válogasson kedvére a 17 féle kávé és 13 féle tea különlegességünk közül, melyeket akár előrecsomagolt formába haza is vihet, hogy otthonában is élvezhesse ezeknek a minőségi kávéknak és teáknak a sajátos íz világát.

Az egészséges kávé, ami lúgosít!

Az egészséges kávé, ami lúgosít!

Jó lenne, ha annyi kávét ihatnál, amennyi jól esik? Örülnél, ha a gyomrodra, sőt egész szervezetedre jó hatással lenne? Mit szólnál, ha minden ásványi anyag és vitamin benne lenne a kávéban, és nem kéne mellé külön tablettákat szedni? Ha pozitív hatással lenne a szervezeted immunrendszerére komoly betegségek esetén is? Akkor a ganoderma kávét Neked találták ki! És még az íze is milyen finom! Teszteld le!

Hirdetés
Az ön ganoderma kávéja

Az ön ganoderma kávéja

A dxn-ganodermakave.hu honlap azért jött létre, mert felkeltették az érdeklődésemet a dxn cég által forgalmazott termékek. Nagy lehetőséget és fantáziát látok mind a termékekben, mind a dxn cég által nyújtott üzleti lehetőségben. Bár én nem kávézom, inkább a tea mellett teszem le a voksomat, azért a környezetemben tényleg rengeteg olyan személy van akik nem hagynák ki semmi pénzért sem a kávé nyújtotta élvezeteket. Nemrég csatlakoztam egy csapathoz, akik biztos hogy segítenek az üzletépítésben. (Nagy Gergely csapatához) Tehát a háttér megvan, a motiváció sem hiányzik, úgyhogy pozitív hozzáállással, jó látással vágok neki én is ennek a kalandnak. Az oldalon sok információ kint van pl. a termékek teljes listája, általános információk a kávéról, a ganodermáról, az egészséges életmódról.

Bali kávézó

Bali kávézó

Kávé- és teakülönlegességek, forró és jeges italok, alkoholmentes koktélok, limonádék, turmixok és alkoholos specialitások is megtalálhatók kínálatunkban. Külön dohányzó és nemdohányzó résszel, különteremmel, hangulatos zenével várjuk kedves vendégeinket.

Bertan-Café Kft

Bertan-Café Kft

A Bertan-Café Kft-t 1995-ben alapította két magán személy, nagy kávépiaci gyakorlattal. Cégjegyzék száma: Cg. 11-09-003648. 1992-ig a Compact Vállalat kávépörkölő, csomagoló, valamint más trópusi termékek feldolgozására kialakított üzemeként működött. Ezt vásárolták meg az alapítok 1995-ben a Compact utódjától, a Douwe Egberts-től.

Borssó Bisztró Budapest : Élő jazz zene

Borssó Bisztró Budapest : Élő jazz zene

2008 novemberében nyitottunk meg a Képíró és Királyi Pál sarkán. Egy franciás-magyaros bistro-t álmodtunk meg, amelynek fúziós konyhája tradicionális magyar ételeket szerepeltet az évszakonként megújuló szűk étlapján, amelyek mind a modern konyhatechnológiák, mind a francia étkezési kultúra alkalmazása révén válik fúzióssá. Rendszeresen szervezünk borvacsorákat,ahol neves borászokkal találkozhatnak kedves Vendégeink. Hétvégenként este jazz zenészek gondoskodnak a hangulatról.

Bravi Caffé

Bravi Caffé

A Bravi Caffé a kávézók ellátásával és közvetlen kávé értékesítéssel foglalkozik. 1952 óta van jelen a római piacon, ebben az évben nyitotta meg Emilio és Faustino Bravi az első üzletet és a különböző kávékeverékek (szemeskávé, őröltkávé, filteres, cialda, Pod kávé) kóstoltatására alkalmas bemutatótermet. Az első üzlet megnyitásától rövid út vezetett a négy üzlet és végül a nagykereskedés létrejöttéig. A Ciravegna testvérek társulása dinamikus és innovatív ösztönzést jelentett a cég számára, ezen felül további terek meghódítására és szakosodásra adott lehetőséget a kávézói szektorban. 1998-ra a Rómában lévő régi telephely már nem volt elegendő, ezért a pörkölőüzem áthelyezte székhelyét a város kapujába, a Monterotondo ipari negyedbe

Bravos

Bravos

Csokoládés jegeskávé A csokoládéfagylaltot és néhány kávéskanál cukrot a pohárba tesszük, Cappuccino Öntsük a tejet egy fém, vagy gőzölésre alkalmas edénybe és gőzöljük addig, amíg a tej felszínén hab nem képződik. Ezután főzzünk egy csésze erős presszó kávét és töltsük cappuccinos (min. 1,5 dl) pohárba. Colada kávé A vanília rudat hosszában félbevágjuk és kikaparjuk a belsejét, majd ezt a többi össztevővel együtt - a tejszínhab kivételével - turmixba tesszük és alaposan összeturmixoljuk. Az italt talpaspohárba szűrjük, tetejét tejszínhabbal és kókuszreszelékkel dís

Budai Művész Kávéház

Budai Művész Kávéház

A Ray Rezső által tervezett. 1884-ben épült neoreneszánsz lakó házban, Művész cukrászda néven funkcionált. Napjainkban az exkluzív, színvonalas kávéházak kiemelkedő remekei között tartják számon. Budapesten, a VI. kerületben az Andrássy út szívében található egyik üzletünk, a másik pedig Budán a XII. kerületben, a Szt. Orbán térnél, ahol kifinomult, exkluzív környezet várja a kultúrakedvelőket. Kellemes, nyugodt környezet egy ideális, idilli, beszélgetéshez, meghitt hangulathoz, intellektuális beszélgetéshez, Budai környezetben.

Tuti menü